Barion Pixel
  • Új
Carrera 21136 fém emléktábla, 60 éves a Carrera

Carrera 21136 fém emléktábla, 60 éves a Carrera

9 900 Ft
Adóval együtt
Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
Mennyiség
0

60 éves a Carrera - jubileumi fémtábla - 60 éves a Carrera 1 (21136)

A retro fém poszterek 5 különböző témában készülnek, és időutazásra visznek a Carrera 60 évén keresztül. A fémtáblákkal motorsportos emlékeket vihetsz otthonodba, miközben otthonodban is megünnepelheted a motorsport iránti közös szeretetünket!

  • Egyedi design - Minden egyes táblát a részletekre odafigyelve terveztek meg, hogy a lehető legjobban tükrözze a Carrerához kapcsolódó történelmet és szenvedélyt, egyedi karaktert kölcsönözve a helyiségnek.
  • Utazás az időben - Az öt különböző témával megtekintheted és megemlékezhetsz az autósport legendájának 60 évéről, amely nemcsak gyönyörű dekorációt, hanem történelmi értéket is hordoz.
  • Minőségi anyag - A minőségi fémből készült emléktábla tartós és úgy tervezték, hogy kiállja az idő próbáját, így olyan befektetés, amely hosszú éveken át örömet fog okozni.
  • Tökéletes ajándék - A motorsport, a történelem rajongói vagy egyszerűen azok számára, akik értékelik az egyedi és jelentőségteljes dekorációt, ez a fémtábla tökéletes ajándék.
  • A motorsport szeretetének ünnepe - Tudasd mindenkivel, aki belép otthonodba, hogy szenvedélyed a sebesség és az adrenalin. Ez a tábla tökéletes jele a motorsportok iránti szeretetednek, és elegáns kiegészítője a belső térnek.

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy a történelem eme exkluzív darabjának tulajdonosa légy, amely nem csak esztétikai, hanem érzelmi értéket is hoz otthonodba.

A csomag tartalma:

- 1 db Carrera fém emléktábla (cikkszám: 21137)

GCM1000

Megadott referenciák

Carrera 21136 fém...

9 900 Ft