Barion Pixel
  • Új
Trike Fix Balance Pro futóbicikli, fekete-piros

Trike Fix Balance Pro futóbicikli, fekete-piros

28 900 Ft
Adóval együtt
Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
Mennyiség
0

TRIKE FIX BALANCE PRO futóbicikli

Boldoggá teszi minden sétátokat! A figyelemfelkeltő dizájnnak köszönhetően a gyerekek még inkább szeretni fogják. A Trike Fix Balance Pro futóbicikli nyergének állítható a magassága, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa és hosszabb ideig kiszolgáljon titeket. A futóbicikli nem csak egy nagyszerű játék, hanem egy egyszerű eszköz is, amivel támogathatod gyermeked fejlődését.

Ösztönzi a kicsit a mozgásra, és remek kiindulópontot nyújt a valódi kerékpározás elsajátításához! A kicsi súly megkönnyíti az irányítást és a kerékpár mozgatását, így mind a gyerekek, mind a szülők elégedettek lesznek! A termék kartoncsomagolásban érkezik.

Trike Fix Balance Pro futóbicikli, fekete-piros


Fő tulajdonságok

Ajánlott életkor: 3-6 év
Maximális terhelhetőség: 30 kg
Kerékpár súlya: 3,7 kg
Anyaga: acél, gumi
Szín: fekete
Nyereg állíthatósága: állítható
MÉRETEK:
Kormány szélessége: 39 cm
Kormány magassága a talajtól: 54 cm
Nyereg magassága: 35-47 cm
Gumiabroncs átmérője: 30 cm
Teljes hossz: 86 cm
Csomagolás: 70 cm x 31 cm x 15,5 cm

A gyerekek első biciklije

Mielőtt a gyermek egy pedálos biciklire ülne, érdemes egy futóbicikli segítségével megismertetni vele a kétkerekű járműveket. Itt jön képbe a Trike Fix Balance Pro futóbicikli, amin nincs pedál, de már megtanítja a gyerkőcöt a jármű kormányzására és lehetővé teszi az egyensúly megtartásának gyakorlását.

A kisgyerekek gyakran megijednek a kerékpáron, amikor felemelik a lábukat a talajról, és pedálra helyezik. Futóbicikli esetén ez a probléma nincs jelen és biztonságos körülmények között tanulhatja meg a kerékpározást a gyerkőc, ezzel nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy könnyen megtanulja a rendes pedálos kerékpár használatát is.

A lehetőség, hogy letegye a lábát és ezzel támaszt találjon felbecsülhetetlen a gyermek számára, mert erősíti benne a biztonságérzetet és a saját képességeibe vetett hitet, valamint a jármű feletti irányítás érzését. Ennek köszönhetően a gyerkőc a kerékpározás egyéb aspektusainak elsajátítására koncentrálhat, például a kormányzásra, a kanyarodásra, a lábbal történő fékezésre.

Magas minőség és kényelem

A Trike Fix Balance Pro futóbicikli a kiváló minőséget a remek dizájnnal ötvözi, ülése pedig biztosítja a kényelmet. A gyerekek számára nagyon fontos a játékok megjelenése és élénk színei, és ez a modell ilyen szempontból is megfelel az igényeiknek.

A futóbicikli kiváló befektetés a gyermek egészségébe és megfelelő fejlődésébe. Sőt, a közös kirándulások lehetősége anyával és apával vagy nagyszülőkkel pozitív és szoros családi kapcsolatokat épít és sok kalandot és élményt garantál. Egy ilyen kerékpár több, mint egy jármű, nagyszerű szórakozás és felejthetetlen pillanatok forrása.

A Trike Fix Balance Pro futóbicikli tulajdonságai

KX4355

Megadott referenciák

Trike Fix Balance Pro...

28 900 Ft